ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Pankreasit

Paketa e kontrollit të funksionit dhe strukturës së pankreasit. Kjo paketë indikohet në pacientët etilistë, me trashëgimi familjare për patolog­ji malinje të pankreasit, në pank­reatitet kronike, në dislipidemitë apo për screening. Rekomandohet në moshat mbi 40 vjeç.

  • CA 19- 9
  • AMILAZË
  • LIPAZË
  • EKO ABDOMINALE
  • VIZITË GASTROHEPATOLOGU

Paketa e Kontrollit të Pankreasit kushton 6000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.