ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Mëlçisë 2

Paketa bazë për kontrollin e funksion­it hepatik. Rekomandohet të kryhet tek të gjithë individët adult. Indikohet të kryhet çdo 6 muaj ose çdo vit.

  • ALT
  • AST
  • EKO ABDOMINALE
  • VIZITË GASTROHEPATOLOGU

Paketa e Kontrollit të Mëlçisë 2 kushton 3500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.