ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Indeve të Buta

Rekomandohet për çdo pacient që vëren shfaqje të formacioneve në lëkurë. Mund të përfitojë nga paketa sa herë vëren diçka të dyshimtë.

  • EKO E INDEVE TË BUTA
  • VIZITË KIRURGU

Paketa e Kontrollit të Indeve të Buta kushton 3500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.