ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Kardiak 5

Paketa e vlerësimit kardiak dhe enëve të gjakut.
Rekomandohet për pacientët me faktorë rreziku kardiak, si: hipertensioni, diabeti, dislipidemite të cilët paraqiten me simptoma të ndryshme, si: dhimbje gjoksi, vështirësi në frymëmarrje, lodhje.

Këta pacientë kanë indikacion për një diagnozë më të thelluar nëpërmjet Angio Skanerit Koronar.

  • EKO E KAROTIDEVE
  • EKG
  • EKO KARDIAKE
  • PROVA USHTRIMORE
  • UREA
  • KREATININE
  • ANGIO CT E ARTERIEVE KORONARE
  • VIZITË KARDIOLOGU

Paketa e Kontrollit Kardiak 5 kushton 45000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.