ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Abdominal 2

Rekomandohet për çdo pacient që ka dhimbje barku, nauze, të vjella, çr­regullime dispeptike, çrregullime të defekimit. Mund të përfitojë nga pa­keta sa herë ka shqetësime ose kon­troll periodike çdo vit.

  • VIZITË KIRURGU
  • EKO ABDOMINALE
  • VIZITË GASTROHEPATOLOGU

Paketa e Kontrollit Abdominal 2 kushton 5000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.