ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Abdominal 1

Rekomandohet për çdo pacient që ka dhimbje barku të menjëhershme ose kronike, nauze, çrregullime dis­peptike. Mund të përfitojë nga pake­ta sa herë ka këto shqetësime.

  • VIZITË KIRURGU
  • EKO ABDOMINALE

Paketa e Kontrollit Abdominal 1 kushton 3500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.