ALB | ENG

Paketa e Citologjisë së Tiroides

Rekomandohet për çdo person të diagnostikuar me noduse të dyshimtë të tiroides, për të cilët është e nevojshme citologjia.

  • VIZITË KIRURGU
  • VIZITË ENDOKRINOLOGU
  • FNA E TIROIDES
  • CITOLOGJI

Paketa e Citologjisë së Tiroides kushton 9000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.