ALB | ENG

Paketa e Vizitave të Kombinuara

Rekomandohet për çdo pacient që ka dhimbje barku, nauze, të vjella, çrregullime dispeptike, çrregullime të defekimit. Mund të përfitojë nga paketa sa herë ka shqetësime ose kontroll periodike çdo vit. Paketa e Vizitave të Kombinuara kushton 5500 lekë.

Paketa e Kontrollit të Indeve të Buta

Rekomandohet për çdo pacient që vëren shfaqje të formacioneve në lëkurë. Mund të përfitojë nga paketa sa herë vëren diçka të dyshimtë. Paketa e Kontrollit të Indeve të Buta kushton 3500 lekë.

Paketa e Kontrollit të Anemisë

Rekomandohet tek fëmijët, femrat në moshë fertile dhe pacientët me sëmundje kronike. Rekomandohet 2 herë në vit. Paketa e Kontrollit të Anemisë kushton 8000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.