ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Stomakut 2

Kjo paketë është e rëndësishme në diagnostikimin e sëmundjeve malinje të pjesës së sipërme të traktit tretës. Indikohet në pacientët me anemi, me shenja të hemoragjisë gastrointestinale, në pacientët me shqetësime digjestive apo në asimpomatikët për screening. Rekomandohet në moshat mbi 40 vjec. Paketa e Kontrollit të Stomakut 2 kushton 10000 lekë.

Paketa e Kontrollit të Stomakut 1

Paketë bazë diagnostike e patologjive të pjesës së sipërme të traktit digjestiv. Rekomandohet të kryhet nga individët e të gjitha grupmoshave, tek pacientët simptomatik, te asimptomatikët për screening, si dhe në rastet me familiaritet për patologji digjestive. Paketa e Kontrollit të Stomakut 1 kushton 10000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.