ALB | ENG

NJOFTIM AKTIVITETET SPITALORE 28-29 NËNTOR

NJOFTIM
I NDERUAR VIZITOR!

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë do të vijojë normalisht me aktivitetet spitalore përgjatë datave 28-29 Nëntor, 2023.
Ndërsa shërbimet mjekësore ambulatoriale do të qëndrojnë të mbyllura përgjatë këtyre datave, për të rifilluar në Dt. 30 Nëntor, 2023.

Poliambulanca Atë Luigji Monti, Klinika e Stomatologjisë dhe Klinika e Fizioterapisë do të qëndrojnë të mbyllura përgjatë datave 28-29 Nëntor, 2023.
Aktiviteti i tyre do të rinisë normalisht në Dt. 30 Nëntor, 2023.

Rruga “Dritan Hoxha dhe Rruga “Ana Komnena” 74, 1023 Tiranë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al


Poliambulanca Atë Luigji Monti, Klinika e Stomatologjisë dhe Klinika e Fizioterapisë do të qëndrojnë të mbyllura përgjatë datave 28-29 Nëntor, 2023.

Aktiviteti i tyre do të rinisë normalisht në Dt. 30 Nëntor, 2023.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.