ALB | ENG

Kush Jemi

Me premtimin për të shërbyer.
Dhe angazhimin për një standard të panjohur më parë.
Me gërmat e Nënë Terezës ne shkruajtëm vlerat, pasionin, përkushtimin dhe humanizmin si themelet më të forta ku mbështetet Spitali Katolik.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.