ALB | ENG

Adresa Dhe Mënyrat E Mbërritjes

Ku ndodhemi?

Rruga Ana Komnena, Nr. 74, 1023 Tiranë  

Për të mbërritur pranë Klinikës së Fizioterapisë Zoja e Këshillit të Mirë ju mund të ndiqni orientimin sipas hartës më poshtë, si dhe drejtimet përkatëse:

  • Rruga Ana Komnena; hyrja nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë (KLGJ).
  • Rruga Dritan Hoxha, duke ardhur nga Zogu i Zi (Tirana Ring Center); hyrja pranë Universitetit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.
  • Rruga Dritan Hoxha, duke ardhur nga Unaza e Re; hyrja pranë Universitetit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.


*Pranë ambjenteve tona ju ofrohet parking i garantuar, pa pagesë.

Tel: + 355 4 2273296
E-mail: [email protected]

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.